Sorteer op

Kinderpicknicktafel kopen bij Bank en Tafel 2 in 1

Een picknicktafel voor kinderen geeft uren speelplezier. De picknicktafel is geschikt voor binnen en buiten. Zo hebben de kinderen hun eigen speelplekje of plekje of hun eigen ruimte tijdens een verjaardag of gezellige BBQ. De picknicktafels zijn van een degelijke kwaliteit. 

Kenmerken van onze kinder picknicktafels

Ze zijn gemaakt van Douglas hout van 4,5 cm dik, zelfs een volwassene kan erop zitten. Ze zijn mooi afgewerkt tegen splinters. Douglas hout is een sterke houtsoort. Van deze picknicktafels hebben u en uw kinderen jaren lang plezier. De zitruimte is comfortabel, zodat uw kinderen lekker de ruimte hebben. De picknicktafels zijn onbehandeld. Douglas hout hoeft niet behandeld te worden. Mocht u de picknicktafel een leuke kleur willen geven dan kan dit natuurlijk heel makkelijk met Douglas olie of Douglas beits. De picknicktafels worden geschuurd geleverd dus u kunt ze meteen behandelen indien gewenst.

Levering kinder picknicktafel

De picknicktafels voor kinderen worden volledig gemonteerd geleverd. Géén ingewikkelde bouwpakketten dus! Voor het leveren maken wij een afspraak met u. U kunt er ook voor kiezen om de picknicktafel op te halen. Ook dan is de picknicktafel volledig gemonteerd.

De levertijd is ca. 2 weken.

© 2016 - 2024 Just Cozy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel