Sorteer op

 

Handgemaakte picknicktafels

Robuuste picknicktafels in verschillende soorten en maten voor iedereen die graag buiten is. Van een picknicktafel voor 4 personen tot een picknicktafel tot wel 14 personen. Wij hebben de maat die bij u past. Al onze picknicktafels worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Voor alle picknicktafels gebruiken wij hout met een FSC keurmerk omdat duurzaamheid en het belang van ons milieu voorop staat.

Materialen en houtsoorten picknicktafels

Bijna alle picknicktafels worden gemaakt van Douglas hout. Douglas hout komt van de Douglas spar en komt voornamelijk uit aangeplante bossen uit West Europa. Douglas hout is een sterke houtsoort die wel tot 15 jaar kan meegaan. Zo kunnen u en uw gezin lang genieten van de picknicktafels. Wanneer u het hout niet behandeld zal het op den duur vergrijzen. U kunt er voor kiezen om de picknicktafel te behandelen met Douglas olie of Douglas beits. zo blijft de mooie oranje achtige kleur van Douglas hout langer mooi en beschermt u het hout tegen weersinvloeden. Deze behandeling moet u wel jaarlijks herhalen. De picknicktafels worden afgemonteerd met thermisch verzinkt materiaal. Dit heeft uitstekende kwaliteiten voor de picknicktafel.

Gebruik van de picknicktafel

Een picknicktafel heeft vele voordelen. Bij een verjaardag plaatst u makkelijk de borrelhapjes op de tafel of bij een BBQ kan uw visite lekker eten aan de picknicktafel. Een picknicktafel geeft snel voldoende zitplaatsen in uw tuin. Wordt het een zwoele zomeravond, dan kunt een gezellige kaars plaatsen op de tafel of speel een leuk gezelschapsspel!

Wij leveren de picknicktafels altijd volledig gemonteerd, ook de grote picknicktafels! U en uw visite of uw klanten kunnen dus meteen aanschuiven voor een mooie zomer!

inklapbare picknicktafel    Koop veilig online met keurmerk!

© 2016 - 2024 Just Cozy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel