Artikel 8 van 32

Douglas bank en tafel 2 in 1 Dicht Tafelblad Model XL 3 tot 6 personen

Artikelnummer: 2805
€ 299,00 € 289,00 (inclusief btw)

Deze bank is in 2 seconden te veranderen naar een picknicktafel!!

Deze grote kanjer geeft u een comfortabele zitruimte aan de picknicktafel. Klaar met eten, dan klapt u de picknicktafel weer in voor een heerlijk kopje koffie en u heeft meteen weer meer ruimte in uw tuin!

Het XL model is geschikt van 3 tot 6 personen en is gemaakt van geschaafd Douglashout. 

Douglashout zit qua hardheid tussen vuren en Hardhout in, is dus prima bestand tegen ons klimaat. De bank en tafel kan in de winter gewoon buiten blijven staan. Filmpje onder beschrijving!

Het tafelblad is van onderaf geschroefd  (zie foto's). U heeft dus geen schroefgaten in het blad. Hierdoor zal het blad minder slijten doordat de regen niet in de gaten blijft staan en hierdoor uw picknicktafel langer meegaatDe balken zijn ca. 9,5 cm bij 4,5 cmUiteraard is dit ook estetisch mooier!

Let op! Het uitklappen van dit model met dicht tafelblad moet met 2 personen gebeuren omdat je je hand niet tussen de balken kan plaatsen om hem open te trekken!

Afmetingen inklapbare picknicktafel Model XL

De afmetingen zijn:

  • Uitgeklapt: 130 x 180 cm.

  • Het zitvlak: L 160 x B 47 x H 40 cm.

  • De bank: bovenkant leuning tot de grond, 82 cm x lengte 180 cm x totale diepte 58 cm.

  • Het tafelblad: L 180 x B 56 cm x 4,5, cm dik. 

  • Gewicht ca. 55 kg.

Levertijd Bank en Tafel 2 in 1

Levertijd: 1 tot max. 2 weken.

De bank en picknicktafel wordt volledig gemonteerd geleverd en wij helpen u om de bank op zijn plaats te zetten. Dus geen ingewikkeld bouwpakket! U kunt meteen aanschuiven voor een gezellige BBQ met uw gezin of vrienden!

Om extra comfortabel te zitten hebben wij op maat gemaakte buitenkussen voor de bank en tafel 2 in 1! In luxe uitvoering, een volledig set met rugkussen of een luxe/budgetset zitkussens. Neem hier een kijk je!

Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen of voor het afhalen van de bank. 

Veel gestelde vragen:

-Moet de bank behandeld worden?

De bank en tafel hoeft niet behandeld te worden. Onbehandeld zal het hout op den duur grijs worden. Wilt u de kleur langer behouden dan kunt u de bank/tafel behandelen met Douglas Olie Naturel. De eerste keer moet de bank/tafel 2 maal behandeld worden en daarna jaarlijks. Deze behandeling heeft alleen betrekking tot het behouden van de kleur. Onbehandeld is de levensduur van de bank en tafel 2 in 1 net zolang. Schilder de bank en tafel nooit met verf, want wanneer het hout gaat werken schilfert de verf af en is uw bank niet meer bruikbaar! 

Wilt u uw Bank en tafel 2 in 1 behandelen, dan hebben wij hiervoor leuke pakketjes samengesteld in vier kleuren, klik hier om ze te bekijken.

-Zijn kleine haarscheurtjes normaal?

Een veel gestelde vraag gaat over kleine haarscheurtjes in Douglas hout. Kleine haarscheurtjes in Douglas hout zijn heel normaal, ze kunnen kort zijn maar ook lange haarscheurtjes komen voor. Ze onstaan door de werking van het hout vooral wanneer het erg droog weer is. Bij vochtig weer kunnen ze weer minder zichtbaar zijn. Ze doen niets af aan de levensduur van de bank en tafel en horen dus echt bij de houtsoort. Mocht u twijfelen of de haarscheurtjes in uw bank normaal zijn? Stuur ons dan een mail met foto van de haarscheurtjes. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beoordelen en beantwoorden.

-Wat doen wanneer er hars uit het hout komt?

Hout is een natuur product, er kan daarom harsvorming in het hout ontstaan. Laat het hars hard worden en ga er dan met een licht schuurpapier en zachtjes overheen. Ga niet meteen in het verse hars wrijven want dan smeer je het helemaal uit en is het moeilijker te verwijderen. Mocht u hars op kleding krijgen dan heeft HG hier een prima verwijderaar voor.

-Werken wij met duurzaam hout?

Ja, wij kopen ons hout in bij bedrijven die gecertificeerd zijn met het keurmerk PEFC. PEFC is een internationaal keurmerk voor hout(producten) en papier. PEFC staat voor Programme for Endorsement of Forest Certification. Het wordt gesteund door overheden, bedrijven en regionale organisaties. Hout met het PEFC-keurmerk komt uit duurzaam en sociaal beheerde bossen. 

bank en picknicktafel 2 in 1 Koop veilig online garantie!

© 2016 - 2024 Just Cozy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel